Unika Öland

Kungliga slott, fornlämningar, ruiner, stränder och en fantastisk natur. Öland har verkligen mycket att erbjuda och här kommer några av våra egna handplockade guldkorn.

Stranden

Vi är kända för vår strand som ligger precis utanför dörren som kan få en att bli förälskad vid första ögonkastet. Ett steg ut ifrån boendet finner ni Köpingsviks strand med finkornig sand, långgrunda passager och Köpingsviks mest kända pir. 

Borgholms Slottsruin

Slottsruinen utanför Borgholm är en av Ölands mest besökta turistattraktioner. De kan erbjuda allt ifrån konserter med världskända band, till guidade turer och utställningar. Här finns det något för hela familjen att se och upptäcka. 

Borgholm

Borgholm är en populär turistort som besöks av människor från hela Skandinavien. Det är en idyllisk sommarstad där ni kan strosa runt i butiker och njuta av en glass med fötterna i vattnet och allt annat som man kan önska en varm sommardag!

Cykeluthyrning

Det finns flera stycken skilda cykelleder på Öland som alla innehåller varierande natur från öppet allvar till lummig skog. Njut av lugnet på en avlägsen grusväg och ta ett dopp i havet när lusten faller er in. Det finns ett brett utbud av cyklar att hyra i nära anslutning till vår boendeuthyrning.

Sollidens Slott

Detta är den svenska kungafamiljens sommarbostad som är beläget bara ett stenkast från Borgholms slottsruin. Egendomen kan tala om historien från när den stod färdig år 1906. Här finns det guidade turer under hela sommaren och uppskattar man att promenera så finns slottsskogen som omsluter tomten. Kanske upptäcker du vad “Prinsessans Estelles promenad” har att erbjuda.