Frågor & Svar

Nedan hittar ni de vanligaste frågorna gällande Strandbaden och vår boendeuthyrning. Om ni inte skulle hitta svaret på er fråga så är ni alltid välkomna att kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller via telefon!

Ankomst mellan 15.00-17.00. Utcheckning fram till 11.00.
Anmälan om sen ankomst via sms el ring; 070-59 56 555.

Strandlägenheterna” samt “Våningen” har en köksdel utrustat med porslin, vitvaror och kökstillbehör som kyl, micro, kaffebryggare och spishäll. “Strandlägenheterna” erbjuder även frys.

“Studiolägenheterna” är utrustade med trinettkök, kyl och två kokplattor. Dessa erbjuder också porslin och andra kökstillbehör.

“Familjerummet”, “Lillan” och “Campingstugan” har en gemensam tillgång till kylskåp, och vattenkokare.

Täcke o kudde erbjuder vi till alla våra gäster i våra boenden. 

Lakan o handdukar i våra boenden finns som tillägg. Vid intresse av uthyrning finns ett set per person att hyra för 200 kr och går att boka innan ankomst genom formuläret nedan, “Kontakta oss”. 

Vi erbjuder gratis Wi-Fi, fungerar endast utomhus!

Nya Strandbaden Kök & Bar är utarrenderad sedan 2018.

Majoriteten av våra boenden är tillgängliga för uthyrning från maj – september. I “Våningen” och “Stranden 1, 2 och 3” så kan vi även erbjuda boendeuthyrning under vintermånaderna. Kontakta oss vid intresse. 

Städning i våra boenden finns som tillägg. Vid intresse av städning ska det meddelas senast dagen innan avfärd eller redan nu om ni önskar att det ska ingå i er vistelse hos oss. Kostnad för städning är 1000 kr. 

 

Husdjur är varmt välkomna hos oss och kan bo tillsammans med er.

OBS – Var god att kontakta oss i förväg innan bokningen för mer information!

Många har kallat Strandbaden för, “Ölands bästa läge”. Ni bor granne med havet, en underbar sandstrand med långgrunt vatten och underbara solnedgångar. Restauranger, matbutiker, konditori samt cykeluthyrning och andra sommaraktiviteter finns allt inom gångavstånd. Vår adress är, Alguréns väg 8, Köpingsvik

Musik spelas på restaurangen de flesta kvällar, att tänka på då alla boenden ligger nära!  Grillar finns att låna och bokas i receptionen.

Cyklar finns att hyra (begränsad tillgång).

Vi erbjuder alla våra besökare fri parkering!

Hittar du inte din fråga?

Välkommen att höra av er till oss med er fråga eller fundering. Ni når oss lättast via kontaktformuläret eller på telefon!

‭070-595 65 55‬